Contact

Mocht je ergens meer over willen weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Plan via onderstaande knop een vrijblijvende belafspraak in of stuur ons een berichtje via het contactformulier. We horen graag van je.

Stel je vraag

Bedankt, je bericht is verzonden. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.

FAQ

Een overzicht van de vragen die onze klanten vaak stellen.

Werken jullie landelijk?

Ja, wij werken landelijk. Onze klanten zitten verdeeld over heel Nederland en hebben ook gebouwen verspreid door heel Nederland.

Wanneer kunnen jullie iets voor mij betekenen?

Wij kunnen iets voor je betekenen wanneer je in het bezit bent van een bouwwerk, een bouwwerk op het oog hebt of de taak hebt gekregen om iets met een bouwwerk te gaan doen. Kortom betekent dit dat we iets voor je kunnen betekenen als het een gebouw of ondergeschikte onderwerpen aangaat.

Kan ik ook zelf een vergunning indienen?

Ja, het is mogelijk om zelf je vergunning in te dienen. Wel is het raadzaam om dit in overleg met je teken- of architectenbureau te doen gezien de in te dienen stukken aan bepaalde eisen moeten voldoen.

Dienen jullie vergunningen in?

Jazeker! Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat uit het gereedmaken en indienen van omgevingsvergunningen. Dit doen wij van ontwerp tot en met het indienen van alle stukken en de communicatie met de betrokken partijen.

Heb ik voor mijn verbouwing een architect nodig?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Voor de meeste bouwplannen is het niet noodzakelijk een architect in te schakelen. Wil je iets unieks of speciaals? Dan is het raadzaam een architect in te schakelen, maar ook dan kun je bij ons aankloppen. Wij zetten het proces in gang en besteden het schetsontwerp uit aan één van onze vaste architecten.

Is mijn verbouwing vergunningsvrij?

Om uit te zoeken of je plannen vergunningsvrij kunnen worden uitgevoerd moeten we natuurlijk wel even weten wat je van plan bent. Wij zoeken vervolgens gratis voor je uit of er vergunningsvrij kan worden gebouwd. Je kunt dit aan ons doorgeven middels de mail of de telefoon.


Telefonisch
Je kunt gratis een adviesgesprek inplannen met onze adviseurs. Hierin kun je je plannen bespreken en zoekt de adviseurs uit of je vergunningsvrij kunt bouwen.

Plan je gratis adviesgesprek

Per mail
Wil je je plannen per mail doorgeven, dan kun je dit sturen naar info@visionaldesign.nl


Vermeld in je mail in ieder geval het volgende:
- Adresgegevens betreffende object
- Globale omschrijving van je plannen
- Je telefoonnummer (mochten er vragen zijn)
- Eventueel beschikbare foto's of tekeningen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan via onderstaande knop een vrijblijvende belafspraak in of stuur ons een berichtje.