Snel de mogelijkheden van je object inzichtelijk krijgen?

Door een Quickscan te bestellen, krijg je binnen 5 werkdagen inzicht in de mogelijkheden van jouw object passend binnen wet- en regelgeving.

ManMan

Klanten beoordelen dit
product met 5/5

Quickscan
√ Binnen 5 werkdagen
√ Check op regelgeving
√ Antwoord op jouw vragen
√ Nieuwe inzichten

Wat houdt een Quickscan precies in?

Wij verdiepen ons in alle bronnen die van toepassing zijn op het object en jouw plannen. We doorlopen een stappenplan, zodat we geen enkel document over het hoofd zien. In het rapport geven we vervolgens de grenzen van de wet- & regelgeving weer.

Mocht je bouwplan niet binnen de regels passen, dan kijken wij of er kansen zijn om hiervan af te wijken. We eindigen het rapport met de vervolgstappen die kunnen worden genomen.

Wat krijg ik allemaal bij een Quickscan?

√ Bestemmingsplan check
√ Beleidsplan check
√ Beheersverordening check
√ Welstandscheck
√ Structuurvisie check
√ Parkeerbeleid check
Bestel Quickscan

verwijderen.

Man
Anoniem

Ik ben erg tevreden met de Quickscan. Je kunt zo op een overzichtelijke en snelle manier zien wat haalbaar is en of een project interessant is / een kans van slagen heeft.

Man
Gerben Moesbergen

De Quickscan heeft ons goed geholpen in het zicht op de mogelijkheden. Na de aankoop van ons pand in Delft waren wij benieuwd of we het woonoppervlak konden vergroten.

Man
Niels Mos

Wanneer heb ik een Quickscan nodig?

Voordat je een object aankoopt, wil je graag zoveel mogelijk onzekerheden wegnemen. Hoeveel meter mag ik er in totaal bijbouwen? Kan deze winkel getransformeerd worden naar wonen? Kan dit object worden gesplitst naar 3 appartementen?

Heb je een object in je bezit of op het oog? En heb je een vraag over de mogelijkheden hiervan? Dan is deze Quickscan de oplossing voor jou.

Quickscan

Quickscan bestellen

Wil jij de mogelijkheden van je object inzichtelijk krijgen?

€297
√ Binnen 5 werkdagen
√ Check op regelgeving
√ Antwoord op jouw vragen
√ Nieuwe inzichten
Bestel Quickscan

FAQ

Een overzicht van de vragen die onze klanten vaak stellen.

Geven jullie ook advies over de haalbaarheid van mijn bouwplannen?

Tijdens het bestellen van de Quickscan, kun je ervoor kiezen of je wel of niet wenst dat we de haalbaarheid van je plannen inschatten.

Kan ik de Quickscan ook zelf uitvoeren?

Ja. Je kunt een Quickscan zelf uitvoeren. Mits je weet welke juridische documenten zijn betrokken bij je bouwplannen en waar deze te vinden zijn. Het gevaar bestaat dat je bepaalde dingen anders kan interpreteren dan wordt bedoeld. Dit kan tot misvattingen leiden.

Krijg ik ook een tekening bij de Quickscan?

Nee. Bij een Quickscan zitten geen tekeningen inbegrepen. Het maken van tekeningen wordt pas gedaan nadat er duidelijk is wat de mogelijkheden zijn van het object.

Leveren jullie de Quickscan ook eerder dan 5 werkdagen?

Wij begrijpen dat er soms veel haast is gemoeid bij het aankopen van een object. Kan je geen 5 werkdagen wachten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 016 32 75! We kunnen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Het is voor mij nu allemaal duidelijk!

Bestel Quickscan